Conopida cu salsa de rosii

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / reci
Conopida cu salsa de rosii
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Se poate folosi orice salsa cu rosii in componenta ei; cea cu tomatillos este cea mai buna.
stelute
Ingrediente : 1 ceapa mica tocata marunt 1 limeta, coaja rasa fasiute subtiri si sucul de la 1 conopida medie taiata bucatele 400 g rosii din cutie 4 ardei iuti serrano, curatati de seminte si tocati marunt 1/2 lingurita zahar 75 g branza feta, faramitata sare patrunjel tocat, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se combina intr-un castron ceapa, coaja rasa si sucul de limeta. Se amesteca bine si se pune deoparte, ca sucul de limeta sa aiba timp sa inmoaie ceapa.
Se prepara o salsa combinand intr-o cratita rosiile cu ardeii iuti si cu zaharul. Se incinge usor cratita.
Intre timp, se fierbe conopida 5-8 minute, pana ce este frageda. Se scurge bine.
Se adauga ceapa in mixtura de rosii, se sareaza, dupa gust, se amesteca si se incinge bine amestecul, dupa care se pune o treime din el intr-o farfurie. Se aranjeaza conopida deasupra, iar restul de salsa fierbinte se toarna peste conopida. Se pune deasupra branza feta faramitata si se presara cu patrunjel tocat. Se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.