Copane de pui cu coriandru si mustar

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Copane de pui cu coriandru si mustar
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 copane de pui, intregi 1 lingura de ulei de masline 2 cepe verzi (doar partea alba), taiate felii subtiri 1 lingura de seminte de mustar 2 lingurite de seminte de coriandru 1/2 cana cu vin alb, sec 1 lingurita de jeleu de mere 1 lingura de frunze de coriandru, tocate sare piper negru, macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se spala copanele, se scurg si se usuca prin tamponare cu prosoape de hartie.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se frige carnea de pui, pana se rumeneste (cam 5 minute pe fiecare parte). Se transfera copanele pe un platou.
Se adauga ceapa verde in tigaie si se caleste, cca, 2 minute. Se adauga semintele de mustar, cele de coriandru si vinul; se da in clocot.
Se aduc copanele in tigaie, cu partea cu piele in sus, si se fierb inabusit 20-25 minute. Se transfera copanele pe un platou.
Se adauga in sos jeleu si frunze de coriandru si se amesteca pana ce jeleul se dizolva in lichid. Se asezoneaza cu sare si piper si se toarna peste copane.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.