Cotlete de miel cu sos de citrice

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Cotlete de miel cu sos de citrice
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 linguri de ulei de masline 8 cotlete de miel (circa 600 g in total) 1 lingura de coaja rasa de portocala 80 ml suc de portocala 2 linguri de suc de lamaie 6 linguri de jeleu de coacaze 1 lingura de otet de vin rosu
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : engleza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incinge jumatate din ulei intr-o tigaie mare. Se prajesc cotletele pana ce sunt facute si rumenite dupa dorinta.

Intre timp, se conbina intr-o craticioara coaja rasa si sucul de portocala, sucul de lamaie, jeleul si otetul. Se amesteca, pe flacara medie, pana ce jeleul se topeste. Se mareste flacara, se da apoi in clocot, dupa care se micsoreaza iar flacara si se fierbe sosul pana ce se ingroasa.

Se servesc cotletele stropite cu sos, alaturi de piure de cartofi si de cateva frunze de salata.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.