Cotlete de miel marinate, la gratar

Cautare:
fel principal / oaie si capra
Cotlete de miel marinate, la gratar
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 8 cotlete de miel, circa 600 g in total 4 catei de usturoi, pisati 1 lingura de seminte de mustar alb 1 lingurita de coaja rasa de lamaie 2 linguri de suc de lamaie 2 linguri de miere 2 lingurite de pudra de curry 1 lingurita de sambal oelek 1 lingurita de curcuma, macinata
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indoneziana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 12 ore 20 minute
Indicatii :

Se amesteca toate ingredientele, cu exceptia carnii, intr-un castron mare. Se adauga carnea si se freaca bine, folosind mainile, cu marinada din castron. Se acopera castronul si se lasa in frigider, peste noapte.

Se frig cotletele pe gratar, sau sub grill-ul cuptorului, pana ce sunt gatite dupa dorinta.
Se servesc cu legume gratinate (ardei gras, sparanghel, lamai, rosii etc.).


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.