Cotlete de vitel cu pasta de rosii-uscate-la-soare

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Cotlete de vitel cu pasta de rosii-uscate-la-soare
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 75 g rosii-uscate-la-soare, conservate in ulei, bine scurse 2 catei de usturoi, pisati 2 linguri de busuioc proaspat, tocat 1 lingurita de zahar brun 80 ml ulei de masline 12 cotlete de vitel (circa 1,5 kg)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se proceseaza cu un blender rosiile, usturoiul, busuiocul, zaharul si 60 ml din ulei, pana se obtine o pasta omogena.
Se incinge restul de ulei intr-o cratita, sau caserola. Se prajeste carnea in transe, pana ce este rumenita uniform.
Se scoate apoi carnea in cratita. Se intinde peste cotlete mixtura de rosii-uscate-la-soare. Se pun bucatile de carne in cratita si se gatesc in cuptorul incins, timp de 15 minute, sau pana cand este facuta.
Se serveste cu cartofi dulci, gacuti la cuptor.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.