Couscous algerian de pui

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Couscous algerian de pui
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg piept de pui taiat bucatele 1/4 cana ulei de masline 2 cepe medii, tocate 2 catei de usturoi tocati 750 g supa de pui 4 morcovi medii tocati 2 cani couscous (semolina) 2 lingurite pasta iute de ardei 1/2 lingurita sare 1 cana stafide 1 cana migdale prajite 1 lingurita sofran 1/4 cana patrunjel proaspat, tocat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : algeriana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste puiul, la foc mediu, pana ce se rumeneste pe toate partile. Se scot bucatile de carne pe un platou si se pastreaza la cald.
Se reduce flacara si se adauga morcovii si ceapa; se calesc 5 minute. Se adauga usturoiul si se caleste 2 minute, amestecand frecvent.
Se adauga supa, couscous-ul, pasta iute de ardei, sarea si bucatile de pui. Se da in clocot, apoi se micsoreaza flacara, se adauga sofranul, se acopera tigaia si se fierbe inabusit 5 minute.
Se adauga stafidele, migdalele si patrunjelul; se amesteca rapid si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.