Crabi stir-fry cu ghimbir

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Crabi stir-fry cu ghimbir
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
Aceasta mancare se poate prepara doar cu crabi proaspeti, fie de apa dulce, fie oceanici.
stelute
Ingrediente : 3 linguri ulei de alune 2 crabi mari si proaspeti, curatati, rupti bucati, iar clestii sparti 55 g radacina proaspata de ghimbir, feliata si apoibtaiata julienne 100 g ceapa verde taiata bucatele de 5 cm lungime 2 linguri sos de soia light 1 lingurita zahar 1/4 lingurita piper alb
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se incing 2 linguri de ulei intr-un wok fierbinte. Se prajesc crabii la foc iute, 3-4 minute. Se scot din wok si se pun deoparte.
Intr-un wok curat (sau tigaie mare), se incinge uleiul ramas, se adauga ghimbirul si se prajeste, la foc iute, amestecand continuu, pana ce incepe sa miroasa. Se adauga ceapa verde, apoi bucatile de crabi. Se amesteca, se adauga sosul de soia, zahar si piper alb. Se acopera wok-ul si se gateste, la foc mediu, 1-2 minute. Se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.