Crema de avocado si rucola

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / dip-uri
Crema de avocado si rucola
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : un manunchi de frunze de rucola, rupte bucatele cateva fire de patrunjel tocate cateva cepe verzi, tocate (doar partea verde) 1 catel de usturoi zdrobit 1 lamaie, sucul si coaja rasa de la cateva frunze de busuioc tocate 4 linguri ulei de masline 2 avocado mari sare piper negru 1 lingura boabe de piper verde murate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 22 minute
Indicatii :

Se pun intr-un procesor rucola, ceapa verde si patrunjelul. Se adauga usturoiul, coaja si sucul de lamaie, o parte din busuioc, pulpa de avocado si uleiul de masline.
Se injumatatesc si se curata de samburi fructele de avocado. Lasand intacta coaja, se scobeste pulpa fructelor cu o lingura si se adauga in procesor; se asezoneaza cu sare si piper. Se proceseaza apoi mixtura pana se omogenizeaza.
Se transfera pasta astfel obtinuta in concavitatile de coaja ale fructelor de avocado, se presara cu boabe murate de piper verde, se orneaza cu restul de busuioc tocat si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.