Creveti cu rosii

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Creveti cu rosii
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 cepe medii, feliate subtire 1 ardei gras verde, taiat fasiute 2 cm bucata de radacina de ghimbir, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocati marunt 1 lingurita sare 1 lingurita boia iute 2 linguri suc de lamaie 200 g creveti decongelati 3 linguri ulei 200 g rosii din cutie frunze proaspete de coriandru, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se pun intr-un castronel ghimbirul, usturoiul, sarea si boiaua; se amesteca bine. Se adauga sucul de lamaie si se amesteca pana ce formeaza o pasta omogena.
Se spala si se scurg bine crevetii.
Se incinge uleiul intr-o cratita medie. Se adauga ceapa si se prajeste pana ce se face brun-aurie.
Se adauga pasta de condimente, se micsoreaza flacara si se gatesc ingredientele, amestecand bine, timp de 3 minute.
Se adauga rosiile, cu suc cu tot, si ardeiul verde si se gatesc 5-7 minute, amestecand ocazional.
Se adauga crevetii si se gatesc 10 minute, amestecand ocazional.
Se orneaza crevetii cu frunze proaspete de coriandru si se servesc fierbinti, alaturi de orez Basmati fiert si de o salata crocanta de verzituri.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.