Creveti cu spanac

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Creveti cu spanac
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
Se poate folosi orice fel de spanac: proaspat, conservat sau congelat.
stelute
Ingrediente : 250 g creveti congelati 350 g piure de spanac din cutie, bine scurs, sau spanac decongelat si tocat 2 rosii taiate rondele subtiri 2/3 cana ulei 1/2 lingurita ulei de mustar 1/2 lingurita seminte de ceapa 2 cm bucata de radacina de ghimbir, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocati marunt 1 lingurita boia iute 1 lingurita sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se pun crevetii intr-un castron cu apa rece si se lasa sa se decongeleze.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se adauga rosiile, spanacul, ghimbirul, usturoiul, boiaua si sarea. Se amesteca si se gatesc ingredientele timp de 5-7 minute.
Se scurg crevetii cu grija si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie. Se adauga apoi in tigaie si se amesteca cu grija. Se acopera tigaia si se fierb ingredientele 7-10 minute, la foc mic.
Se transfera crevetii si spanacul pe farfurii individuale si se servesc fierbinti.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.