Creveti Fu Yung

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Creveti Fu Yung
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
Multe dintre restaurante sunt de parere ca aceasta reteta este prea simpla si umila pentru a fi servita, dar este un exemplu excelent de mamcare buna, gatita in casa. Arpagicul chinezesc are un subtil gust de usturoi si, daca nu este la indemana, poate fi substituit de un amestec de usturoi verde si arpagic european, sau de ceapa verde si usturoi verde (in acest din urma caz, se pune mai mult usturoi).
stelute
Ingrediente : 1 lingura ulei de alune 120 g creveti cruzi, decorticati si curatati 4 oua batute putin 1 lingurita sare 1/4 lingurita piper alb 2 linguri de arpagic chinezesc tocat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 0 ore 17 minute
Indicatii :

Intr-un wok fierbinte se adauga uleiul si se lasa sa se incinga. Se stir-fry crevetii pana ce incep sa se faca roz.
Se asezoneaza cu sare si piper alb ouale batute si se toarna peste creveti. Se stri-fry 1 minut, apoi se adauga arpagicul chinezesc.
Se mai gateste alte 4 minute, amestecand constant, pana ce ouale sunt facute, dar si-au pastrat textura moale. Se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.