Creveti tempura

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Creveti tempura
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 16 creveti mari 2 oua 1 cana faina 1 cana apa rece ca gheata 6 ridichi rase 6 cm bucata ghimbir, tocat 1/2 cana sos de soia 1/2 cana mirin (vin dulce de orez) orez fiert, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : japoneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se curata crevetii si se taie varful cozilor. Se cresteaza in patru locuri pe laterale pentru a preveni curbarea lor.
Se amesteca ouale si apa rece ca gheata. Se adauga incet faina si se amesteca constant. Se inmoaie crevetii in mixtura de faina si se prajesc in ulei din belsug.
Se scot pe prosoape de hartie pentru a se scurge excesul de ulei.
Se servesc orez si legume proaspete.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.