Curry de dovleac

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Curry de dovleac
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2/3 cana ulei 2 cepe medii, taiate rondele subtiri 1/2 lingurita seminte de chimion 700 g miez de dovleac, taiat cubulete 1 lingurita pudra de mango uscat (amchur, sau amchoor) 2 cm radacina de ghimbir, tocata marunt 2 catei de usturoi, pisati 1 lingurita boia iute 1/2 lingurita sare 300 ml apa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se adauga ceapa si semintele de chimion si se prajesc, amestecand ocazional, pana ce ceapa incepe sa se rumeneasca.
Se adauga cubuletele de dovleac si se gatesc 3-5 minute, la foc mic, amestecand ocazional.
Se combina pudra de mango uscat cu ghimbir, usturoi, boia si sare. Se adauga acest amestec in tigaie; se amesteca bine.
Se adauga apa, se acopera tigaia si se fierb ingredientele 10-15 minute, la foc mic, amestecand ocazional. Se transfera curry-ul pe farfurii individuale si se serveste cu paine (preferabil preparata din faina de gram).


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.