Curry de dovlecei cu alune caju

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / legume si fructe
Curry de dovlecei cu alune caju
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 linguri de ulei de alune 6 fire de ceapa verde, tocate 2 catei de usturoi, tocati 2 ardei iuti verzi, curatati de seminte si tocati 450 g dovlecei mai subtiri, feliati 120 g ciuperci shiitake, taiate in jumatate 50 g muguri de fasole 75 g alune caju, prajite fara ulei fire de arpagic chinezesc (sau arpagic normal), tocate 4 linguri de sos de soia 1 lingurita de sos de peste orez, sau taitei de orez, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : thailandeza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 22 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-un wok, sau tigaie mare, si se prajesc ceapa, usturoiul si ardeii iuti 1-2 minute, pana ce s-au inmuiat.
Se adauga dovleceii si ciupercile si se continua 5 minute, pana ce sunt fragede.
Se adauga mugurii de fasole, alunele, arpagicul, sosul de soia si cel de peste si se stir-fry 2 minute.
Se serveste curry-ul fierbinte, cu orez fiert, sau taitei de orez.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.