Curry de fasole verde si cartofi

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / legume si fructe
Curry de fasole verde si cartofi
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
Se poate folosi atat fasole verde proaspata, cat si din cutie. Semintele de mustar trebuie prajite in ulei, pentru a-si elibera aroma inainte de a se combina cu celelalte ingrediente.
stelute
Ingrediente : 300 ml ulei 1 lingurita seminte de chimion 1 lingurita seminte de mustar 4 ardei iuti rosii, uscati 3 rosii proaspete, taiate rondele 1 lingurita sare 2 cm bucata de radacina de ghimbir, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocati marunt 1 lingurita boia iute 200 g fasole verde 2 cartofi medii, curatati si taiati cubulete 300 ml apa frunze proaspete de coriandru, tocate 2 ardei iuti verzi, taiati rondele
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o cratita mare. Se adauga semintele de chimion si de mustar si ardeii iuti rosii uscati; se amesteca bine 1 minut.
Se adauga rosiile si se gateste mixtura timp de 3-5 minute.
Se combina sarea, ghimbirul, usturoiul si boiaua iute si se adauga aceasta mixtura in cratita. Se amesteca bine.
Se adauga fasolea verde si cartofii si se gatesc 5 minute. Se adauga apa, se micsoreaza flacara si se fierb ingredientele 10-15 minute, amestecand ocazional.
Se orneaza curry-ul cu frunze de coriandru si ardei iute verde si se serveste fierbinte alaturi de orez fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.