Curry de oua

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Curry de oua
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Reteta se poate prepara foarte rapid si peste servita, cel mai adesea, ca o gustare, alaturi de paine paratha.
stelute
Ingrediente : 4 linguri ulei 1 ceapa medie, feliata subtire 1 ardei iute rosu, tocat marunt 1/2 lingurita boia iute 1 cm bucata de radacina proaspata de ghimbir, tocata marunt 1 catel de usturoi, pisat 4 oua medii 1 rosie, taiata rondele frunze proaspete de coriandru, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o cratita. Se adauga ceapa si se soteaza pana ce s-a inmuiat si a capatat o culoare aurie.
Se adauga ardeiul iute, boiaua, ghimbirul si usturoiul si se prajeste mixtura 1 minut, la foc mic, pana ce ingredientele isi dezvolta aromele.
Se adauga ouale si rosiile, se amesteca si se continua gatitul 4-5 minute. Se presara deasupra frunze proaspete de coriandru, dupa care se transfera curry-ul pe farfurii individuale si se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.