Curry de ridiche alba

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / legume si fructe
Curry de ridiche alba
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
Se folosesc ridichi albe asiatice, de forma si dimensiunea unui pastarnac mare.
stelute
Ingrediente : 500 g ridiche alba, prefarabil cu frunze 1 lingura fasole mung 2 1/2 cani apa 1 ceapa medie, feliata foarte subtire 2/3 cana ulei 2 catei de usturoi, pisati 1 ardei iute rosu, mic si uscat, pisat 1 lingurita sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se spala, se curata de coaja si se feliaza ridichea alba; frunzele (daca se folosesc), se toaca.
Se pun fasolea mung si ridichea intr-o cratita si se adauga apa. Se dau in clocot si se fierb pana ce ridichea se face foarte frageda.
Se scurg feliutele de ridiche si se storc de excesul de lichid, presand-o cu degetele.
Se incinge uleiul intr-o cratita. Se adauga ceapa, usturoiul, ardeiul iute uscat si sarea si se prajesc, amestecand ocazional, pana cand ceapa s-a inmuiat si incepe sa se rumeneasca.
Se adauga amestecul de ridiche alba si se amesteca bine. Se micsoreaza caldura si se continua gatitul 3-5 minute, amestecand frecvent.
Se transfera curry-ul pe farfurii individuale, incalzite, si se serveste fierbinte, cu paine chapati.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.