Dae-ji Bulgogi - Carne de porc marinata si fripta

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Dae-ji Bulgogi - Carne de porc marinata si fripta
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
"Bul" este termenul coreean pentru "foc" iar "gogi" inseamna "carne". "Daeji" inseamna "porc". Bulgogi este cel mai popular fel de mancare cu carne de vita coreean, iar Daeji Bulgogi este varianta cu carne de porc. In mod obisnuit, dupa ce este marinata, carnea este fripta pe gratar, dar poate fi si prajita in tigaie. Daeji Bulgogi este servit cu salata verde, frunze aromate sau cu amestecuri de condimente cum ar fi kimchi si ssamjang.
stelute
Ingrediente : 500 g carne macra de porc, feliata subtire 3 linguri sos de soia 6 catei usturoi, tocati 3 cm bucata ghimbir, tocata 2 linguri zahar brun 1 lingurita sos iute (Tobasco sau similar) 1 lingurita zeama de lamaie 2 linguri sake 2 linguri ulei de susan
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : coreeana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 12 ore 35 minute
Indicatii :

Se combina toate ingredientele intr-un castron, se acopera si se lasa la marinat in frigider, peste noapte.
Se frige carnea pe gratar sau se prajeste in tigaie si se serveste cu orez cu bob lung.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.