Dae-ji Galbi - Coaste de porc la gratar

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Dae-ji Galbi - Coaste de porc la gratar
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
"Dae-ji" inseamna in coreeana "porc" iar "galbi" inseamna "coaste".
stelute
Ingrediente : 2,5 kg coaste de porc 3 cm bucata ghimbir, tocat 2 cepe, tocate si procesate cu un blender pana se fac piureu 8 catei usturoi, tocati 1 cana sos iute de ardei rosu 4 linguri zahar 2 linguri sos soia 3 linguri ulei de susan 1 lingurita piper negru
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : coreeana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 14 ore 0 minute
Indicatii :

Daca coastele nu sunt separate, se face asta taind carnea dintre oase. Se asaza apoi intr-o oala mare.
Se amesteca toate celelalte ingrediente intr-un castron, ca sa se obtina o mixtura omogena.
Se toarna amestecul peste coastele de porc, se acopera si se lasa la marinat, in frigider, peste noapte.
Se prajesc coastele, la foc mediu, cca. 8-10 minute pe fiecare parte. Se pot prepara si la cuptor, la 200 °C, timp de 1 ora si 45 minute, pana ce carnea se desface usor de pe oase cu o furculita.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.