Daktoritang - Pui picant cu cartofi si varza

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Daktoritang - Pui picant cu cartofi si varza
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 8 bucati de pui (pulpe, ciocanele sau piept) 4 cartofi medii, curatati si taiati in cate 8 bucati 2 cepe, taiate in 8 bucati 1 morcov, taiati zaruri 1-2 ardei iuti, fara seminte, tocati 4 catei usturoi, tocati 2 linguri pasta de ardei iuti 2 linguri fulgi de ardei iute rosu 2 linguri sos soia 1 lingurita zahar 2 lingurite ulei de susan 2 cepe verzi, tocate 3 cm bucata ghimbir, tocata 2 cani apa sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : coreeana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 55 minute
Indicatii :

Se amesteca carnea cu restul ingredientelelor (cu exceptia cepei verzi) intr-o cratita, la foc iute. Cand da in clocot, se micsoreaza flacara, se acopera cratita si se lasa sa fiarba 30-40 minute.
Se asezoneaza cu sare si piper si se adauga ceapa verde. Se mai fierbe 5 minute.
Se serveste cu orez fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.