Davas - Vita cu ceapa si rosii

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Davas - Vita cu ceapa si rosii
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 800 g carne de vita cu oase, taiata bucatele 6 cepe mari, taiate rondele 4 rosii mari, coapte, decojite si taiate cubulete 3 rulouri scortisoara 2 cubulete concentrat de supa, unul de vita si celalalt de legume, sfaramate 1 1/2 lingura sare 1 lingurita piper 3/4 cana otet 1 cana ulei de masline
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 2 ore 0 minute
Indicatii :

Se rumeneste carnea in ulei, intr-o tigaie, se scoate intr-un platou de ceramica mare si adanc si se lasa deoparte.
Se adauga in tigaie ceapa si se caleste 4 minute. Se adauga otetul si putina apa calda, se amesteca, se adauga scortisoara, cubuletele de concentrat, sare, piper si rosiile. Se amesteca bine de tot si se toarna peste carne.
Se da platoul la cuptor, la foc mic, cca. 90 de minute, amestecand din cand in cand.
Se serveste cu garnitura de orez si putin iaurt.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.