Dip cald din branza si rosii

Cautare:
sosuri si paste / dip-uri
Dip cald din branza si rosii
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 ceapa mare, tocata 2 lingurite de ulei de masline 5 rosii medii, curatate de coaja si seminte, tocate marunt 2 ardei iuti jalapeno, curatati de seminte si tocati marunt 200 g branza Red Leicester 100 ml smantana grasa sare piper negru sos Tabasco 2 fire de coriandru, pentru ornat chipsuri de porumb sau tortillas pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la moderat. Se prajeste ceapa in ulei, intr-o craticioara, la foc mediu, timp de 10-15 minute.
Se pun chipsurile de porumb, tortillas sau pitta in cuptor, sa se incalzeasca.
Se adauga smantana peste ceapa, in craticioara, si se mareste flacara. Chiar inainte ca smantana sa inceapa sa fiarba, se adauga branza si se amesteca pana se topeste.
Se adauga rosiile si ardeii jalapeno in craticioara si se amesteca cu incet. Se asezoneaza cu grija cu sare, piper si sos Tabasco.
Se toarna dipul intr-un castron cald, se orneaza cu frunze de coriandru si se serveste cu chipsuri de porumb sau fasii de tortillas.

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.