Dip cu frunze de coriandru

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / dip-uri
Dip cu frunze de coriandru
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 200 g branza feta 1 cana de lapte 25 g branza grasa 250 ml sos guacamole verde, din cutie 1/4 cana de frunze de coriandru, tocate 1 catel de usturoi, tocat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 cani Durata : 8 ore 50 minute
Indicatii :

Se taie branza feta in cubulete. Se pune intr-un castron, se adauga lapte. Se acopera si se raceste 8 ore, la frigider. Se scurge.
Se amesteca si se sfarama branza feta, branza grasa, sosul guacamole, frunzele de coriandru si usturoiul in blender si se transforma intr-o pasta fina.
Se raceste 30 minute.
Se serveste cu tortilla sau legume proaspete.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.