Dip din fructe cu ghimbir

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / dip-uri
Dip din fructe cu ghimbir
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 250 g smantana 1 cana iaurt 1/4 cana miere 4 lingurite ghimbir, pudra 1 cana bucatele de ananas 1 lingura zeama de lamaie 1/3 cana apa 2 pere 2 mere rosii 2 mere aurii 1 lingura migdale, prajite si tocate marunt
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: usor Cantitate : 12 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se sfarama bucatile de ananas cu o furculita, se scurge zeama. Se amesteca pulpa cu furculita pana se obtine o pasta.
Se amesteca smantana, iaurtul, mierea si ghimbirul intr-un castron. Se adauga pasta de ananas. Se amesteca bine de tot, se acopera si se tine la frigider cca. 1 ora.
Intre timp se amesteca zeama de portocale cu apa. Se taie felii perele si merele. Se lasa la inmuiat feliile de fructe in mixtura de zeama de portocala, apoi se scurg.
Se presara migdale tocate peste dip si se serveste cu felii de pere si mere.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.