Dip picant din crabi cu cruditati

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / dip-uri
Dip picant din crabi cu cruditati
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 tulpini de telina, circa 125 g in total 1/2 castravete, circa 125 g 1 ananas mic, circa 340 g 1 cutie cu carne de crabi, circa 120 g, scursa 2 linguri maioneza 2 linguri iaurt cu continut mic de grasimi 1 lingura pasta de rosii 1 limeta, coaja rasa de la 30 g rosii uscate la soare, conservate in ulei, scurse si tocate marunt 30 g castraveciori murati, tocati marunt cateva picaturi de sos Tabasco, dupa preferinta
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Pentru a prepara dipul, se pun intr-un castron carnea de crabi, maioneza, iaurtul, pasta de rosii, sucul de lamaie, rosiile uscate la soare si castraveciorii si se amesteca cu grija. Se asezoneaza cu sos Tabasco, dupa gust. Se transfera dipul intr-un castron pentru servit, se acopera si se raceste in frigider cat timp se pregatesc cruditatile.
Se taie telina si castravetele in bucati mari. Se indeparteaza coroana de frunze a ananasului (se spala si se pastreaza frunzele pentru garnisit, daca se doreste). Se taie miezul feliute, lasandu-le cu coaja.
Se aranjeaza telina, castravetele si ananasul pe un platou, in jurul castronului cu dip. Se garniseste cu frunze de ananas, daca se doreste, si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.