Domburi de pui cu oua

Cautare:
fel principal / pasare
Domburi de pui cu oua
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 piepti de pui dezosati, fara piele, taiati cubulete 1 1/4 cana supa de pui (preparata cu cubulete de concentrat) 4 linguri sos de soia dark 2 linguri sos de soia light 4 linguri mirin (sake, sau sherry sec, sau vin alb sec) 2 linguri zahar 2 cepe, taiate rondele 4 oua 250 g orez fiert
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : japoneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 8 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se da in clocot supa de pui intr-o cratita si se adauga sosurile de soia, mirin si zahar. Se da din nou in clocot si se adauga carnea de pui; se reduce flacara si se fierbe 5 minute.
Se adauga ceaia verzi si se gateste 1 minut.
Se amesteca usor ouale intr-un castron, cat sa se sparga galbenusurile. Se adauga ouale in cratita si se gatesc 2 minute; se amestec cu grija doar o data.
Se pune orez fiert in bolurile de servit si se toarna domburi peste el. Se serveste cald.

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.