fel principal / pasare
Domburi de pui cu oua
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
Ingrediente :
4 piepti de pui dezosati, fara piele, taiati cubulete
1 1/4 cana supa de pui (preparata cu cubulete de concentrat)
4 linguri sos de soia dark
2 linguri sos de soia light
4 linguri mirin (sake, sau sherry sec, sau vin alb sec)
2 linguri zahar
2 cepe, taiate rondele
4 oua
250 g orez fiert
click pentru a mari imaginea
Indicatii :
Se da in clocot supa de pui intr-o cratita si se adauga sosurile de soia, mirin si zahar. Se da din nou in clocot si se adauga carnea de pui; se reduce flacara si se fierbe 5 minute.
Se adauga ceaia verzi si se gateste 1 minut.
Se amesteca usor ouale intr-un castron, cat sa se sparga galbenusurile. Se adauga ouale in cratita si se gatesc 2 minute; se amestec cu grija doar o data.
Se pune orez fiert in bolurile de servit si se toarna domburi peste el. Se serveste cald.
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.