Dovleac copt cu ceapa rosie si salvie

Cautare:
SMS Fotbal
garnituri / legume si fructe
Dovleac copt cu ceapa rosie si salvie
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 900 g miez de dovleac, taiat cubulete 2 cepe rosii, taiate feliute 4 catei de usturoi, feliati subtire 3 linguri de salvie proaspata, tocata 2 linguri de ulei de floarea-soarelui sare piper negru, macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : romaneasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 220 °C. Se intinde o foaie mare de folie metalica peste o tava de copt. Se cladesc bucatile de dovleac si ceapa in mijlocul acesteia.
Se presara usturoi si salvie peste dovleac, apoi se stropeste cu ulei si se asezoneaza dupa gust. Se impatureste folia pentru a acoperi legumele, apoi se pliaza marginile pentru a inchide pachetul.
Se coace dovleacul 30 de minute, apoi se deschide pachetul si se coace inca 5 minute, sau pana cand dovleacul este fraged si incepe sa se rumeneasca. Se serveste fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.