Ema Datshi (Mancare de ardei iuti, condimente si branza)

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / legume si fructe
Ema Datshi (Mancare de ardei iuti, condimente si branza)
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 250 g ardei iuti verzi (de iuteala medie), taiati pe lungime in patru 1 ceapa tocata 2 rosii 250 g branza Danish Feta 5 catei usturoi, zdrobiti 3 frunze de coriandru (sau patrunjel) 2 linguri ulei vegetal
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : bhutaneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 3 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se pun la fiert 400 ml apa intr-o cratita. Se adauga uleiul si ardeii iuti si se da in clocot; se micsoreaza la foc mediu si se fierbe 10 minute. Se adauga rosiile si usturoiul si se mai fierbe totul inca 2 minute. Se adauga branza si se mai lasa alte 2 minute. La final, se adauga coriandrul, se amesteca se acopera si se lasa sa stea 2 minute. Se ia de pe foc si se serveste alaturi de orez cu bob lung.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.