Farfalle cu creveti, sparanghel si Parmezan

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / paste
Farfalle cu creveti, sparanghel si Parmezan
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 1/2 cana paste Farfalle, fierte conform instructiunilor de pe ambalaj 3/4 cana zeama de pasare sau de legume 1/4 cana gris fiert 10 capete de sparanghel, oparite si taiate bucatele 1/4 cana parmezan ras 100 g creveti decorticati si curatati 3 linguri unt 2 linguri patrunjel proaspat, tocat sare si piper, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Intr-o cratita, la foc mediu, se pune la fiert supa; se adauga pastele. Cand da in clocot, se adauga restul ingredientelor (cu exceptia Parmesanului) si se lasa la foc iute, 3-5 minute, pana ce lichidul se evapora in cea mai mare parte. Se scoate mancarea pe farfurii individuale, se presara deasupra Parmesan ras si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.