Farfalle cu somon

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Farfalle cu somon
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 180 g farfalle (sau alte paste scurte) 1 1/2 lingura unt 1 ceapa mica, tocata 100 g somon afumat, taiat bucatele 2 linguri ulei de masline 1 lingura zeama de lamaie 2 linguri coniac 1/2 cana smantana sare piper proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Pastele se fierb, se scurg, se pun intr-un castron si se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt.

Se incing uleiul de masline si restul de unt, se adauga ceapa si 1/2 din somon si se gatesc ingredientele cam 5 minute. Se adauga sucul de lamaie si coniacul si se amesteca bine.

Restul de somon se amesteca cu smantana si se lasa, la foc foarte mic, sa se incalzeasca intr-o oala. Pastele se amesteca cu ambele feluri de sos de somon si se condimenteaza cu sare si piper.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.