Fasole cu pastrama de vita

Cautare:
SMS Fotbal
/
Fasole cu pastrama de vita
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 50 g fasole pitica alba 6 linguri de unt 250 g pastrama de vita, feliata subtire 4 cepe, tocate marunt 1 lingura de pasta de rosii sare 2 litri zeama de carne de vita (preparata din cubulete de concentrat) 500 g rosii 1-2 ardei iuti verzi, lungi, de iuteala mica-medie, taiati bucati
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : turceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 10 portii Durata : 14 ore 0 minute
Indicatii :

Se inmoaie fasolea in apa rece, peste noapte. Se spala, se pune intr-o oala, se acopera cu apa rece si se fierbe rapid 10 minute. Se scurge, se inlocuieste apa cu una curata, se da in clocot, se micsoreaza flacara si se fierbe circa 1 ora, pana cand este frageda. Se scurge si se pune deoparte.
Se topeste untul intr-o cratita. Se adauga ceapa si se soteaza 3 minute. Se adauga apoi pastrama si se gateste la foc mic, pana ce se rumeneste putin si se face frageda. Se adauga pasta de rosii si rosiile tocate si se amesteca bine. Se adauga zeama de carne si fasolea si se acopera cratita. Se gatesc ingredientele 30 de minute, la foc mediu.
Se serveste fasolea fierbinte, ornata cu ardei iuti verzi.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.