fel principal / legume si fructe
Fasole verde cu sos de rosii
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :

Ingrediente :
1 kg fasole verde
2 cepe medii tocate
5-6 rosii taiate bucatele
1 ardei gras rosu, taiat rondele
1 cana de ulei de masline
1 lingurita zeama de lamaie
marar proaspat, tocat
sare, dupa gust
piper negru macinat, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
greceasca
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
4 portii
Durata :
1 ore 40 minute
Indicatii :
Se spala fasolea si se pune intr-o cratita impreuna cu ceapa si uleiul. Se calesc 2-3 minute. Se adauga rosiile si ardeiul gras.
Se sareaza, se pipereaza si se adauga putina apa. Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 1 ora. Se orneaza cu marar tocat si se serveste calda.
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.