Fassolia soupa – Supa de fasole

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / leguminoase
Fassolia soupa – Supa de fasole
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1/2 kg fasole uscata 1 cana ulei de masline 1 crapa mare, tocata 1 cutie rosii decojite 2 morcovi medii, feliati subtire 1 radacina mica de telina taiata cubulete 1 ardei iute, fara seminte, tocat marunt 2 foi de dafin sare, dupa gust piper negru macinat, dupa gust 1 lingura marar proaspat, tocat 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 1 ore 25 minute
Indicatii :

Se spala fasolea si se lasa la inmuiat peste noapte, intr-o cratita cu apa. Se spala si se scurge. Se pune la fiert in apa din belsug. Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se adauga uleiul, foile de dafin, ceapa, morcovii, telina si ardeiul iute. Se asezoneaza apoi cu sare si piper si se fierbe inabusit cca. 1 ora. Se adauga rosiile si se mai lasa pe foc inca 3-4 minute.
Se adauga verdeata tocata, se amesteca rapid si se ia de pe foc. Se serveste calda, insotita de masline, muraturi sau hering sarat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.