Feijoada - Tocana de fasole cu carne, sunca si carnati de porc

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Feijoada - Tocana de fasole cu carne, sunca si carnati de porc
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g fasole neagra uscata 6 cani de apa 500 g sunca, taiata bucati 500 g carne slaba de porc, taiata cubulete 300 g carnati picanti, feliati 300 g carnati afumati, feliati 500 g rosii cherry 1 ceapa tocata 1 lingurita fulgi de ardei iute rosii 6 catei de usturoi zdrobiti 1/2 lingurita coaja rasa de portocala
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : braziliana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 12 portii Durata : 14 ore 40 minute
Indicatii :

Se pune fasolea intr-o oala mare si se acopera cu apa. Se lasa la inmuiat peste noapte.
Se incalzeste cuptorul la 180 °C.
Se prajesc rapid, in transe, pana se rumenesc uniform, sunca, carnea de porc si carnatii. Se scot cu o spumiera si se scurg de grasime pe prosoape de hartie.
Intr-o oala mare, cu capac, se amesteca fasolea uscata, 6 cani de apa si toate celelalte ingrediente. Se da in clocot si se spumeaza. Se acopera apoi si se transfera in cuptor unde se gateste 90 de minute. Se scoate apoi capacul si se mai lasa alte 30 de minute, amestecand ocazional.
Se serveste imediat, sau se lasa sa se raceasca, se acopera si se pune in frigider peste noapte.
Se indeparteaza grasimea de la suprafata, se reincalzeste in cuptor, la 180 °C, amestecand ocazional.
Se serveste cu paine cu coaja crocanta, salata verde si orez.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.