Ficat de vita cu ceapa si rosii

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Ficat de vita cu ceapa si rosii
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg ficat de vita, feliat subtire 1 kg ceapa taiata rondele subtiri 2 cani ulei de masline 1 catel de usturoi tocat 4 rosii decojite si pasate faina sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se incinge intr-o cratita 1 cana de ulei si se adauga usturoiul, ceapa si 2 linguri de apa. Se caleste, amestecand frecvent, cateva minute.
Restul de ulei se incinge intr-o tigaie; ficatul se sareaza, se pipereaza si se da prin faina. Se prajeste pana se rumeneste si este facut in interior.
Se adauga ficatul in cratita cu ceapa, se adauga si rosiile si se gateste, la foc mic, inca 15-20 de minute.
Se serveste cu orez fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.