Fileuri de ansoa marinate

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / reci
Fileuri de ansoa marinate
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g ansoa 1 lamaie, coaja rasa de la 2-3 foi de dafin patrunjel 1 litru otet de vin alb ulei de masline extra virgin sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 4 ore 15 minute
Indicatii :

Se curata pestele indepartandu-se capetele si sira spinarii. Se spala si se usuca. Se pun fileurile intr-un castron cu foi de dafin, coaja rasa de lamaie si patrunjel. Se adauga otetul fiert in prealabil. Se lasa la marinat aproximativ 4 ore. Se transfera fileurile in alt vas, avand grija sa le scurgem cat mai bine de marinada; se adauga ulei si sare.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.