Fileuri de scrumbie in crusta de ovaz, cu portocale si mustar

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Fileuri de scrumbie in crusta de ovaz, cu portocale si mustar
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 portocale 140 g faina medie de ovaz 2 lingurite cu mustar de Dijon 8 fileuri mici de scrumbie, circa 75 g fiecare 2 albusuri de ou, batute usor cu o furculita 2 linguri de ulei de masline extra virgin sare si piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 220 °C. Se rade fin coaja uneia dintre portocale. Se curata si se desfac apoi ambele portocale in feliute.
Se amesteca faina de ovaz, mustarul, coaja de portocala, sarea si piperul, cat sa se incorporeze mustarul in mod uniform.
Se unge fiecare fileu de peste cu albus de ou, apoi se preseaza in mixtura de ovaz ca sa se acopere uniform pe ambele parti. Se asaza apoi pe o tava de copt unsa cu putin ulei si se stropeste cu ulei de masline.
Se gateste pestele circa 15 minute, functie de grosimea fileurilor, pana ce se desface usor cand este incercat cu furculita. Se serveste fierbinte, alaturi de feliutele de portocala.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.