Fingers de pui cu wasabi

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Fingers de pui cu wasabi
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 cana wasabi ras sau pudra 4 piepti de pui fara oase si piele 2 linguri ulei, pentru prajit 2 lingurite ulei de susan sare, dupa gust piper negru, proaspat rasnit 6 linguri maioneza 1 lingura miere 2 lingurite suc de limeta coriandru proaspat, tocat, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : japoneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la cca. 250 ┬░Celsius. Se prepara un dip amestecand intr-un castronel maioneza cu miere, sare, piper si suc de limeta. Se presara deasupra putin coriandru tocat.
Pieptii de pui se ung cu uleiul de susan si se taie fiecare in cate 5 bucati diagonale, de forma unui deget.
Se rostogoleste fiecare bucata prin wasabi, se asezoneaza cu sare si piper.
Se adauga ulei pentru prajit intr-o cratita, si se incinge la foc mediu. Se adauga bucatile de pui si se frig 2 minute pe fiecare parte. Se introduce apoi cratita in cuptor si se lasa 5-10 minute, functie de cat sunt de groase bucatile de pui.
Se serveste imediat, sau reci, presarate cu putin coriandru tocat, alaturi de dipul de maioneza cu miere.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.