Frigarui de pui

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Frigarui de pui
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 piepti pui, dezosati, fara piele, taiati bucati 2 linguri iaurt 2 linguri zeama de lamaie 1/4 cana ulei vegetal 1 lingurita seminte de chimion 1 lingurita boia dulce 1/4 lingurita boia iute 1 lingurita ghimbir tocat si zdrobit 1 lingurita usturoi zdrobit 1 lingurita sare 2 frunze dafin 1 lingurita piper negru orez Basmati cu curcuma, ca garnitura
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 13 ore 0 minute
Indicatii :

Se amesteca ingredientele (cu exceptia puiului si a orezului) intr-un castron.
Bucatile de piept de pui se asaza intr-un platou. Peste ele se toarna amestecul de mai sus, se acopera cu folie de plastic si se lasa carnea la marinat peste noapte, in frigider. Daca marinada nu acopera bucatile de pui, acestea trebuie intoarse din cand in cand.
Se infig bucatile de carne in frigarui si se frig pe gratar 6-8 minute, intorcandu-le frecvent, ca sa se rumeneasca uniform.
Se servesc cu orez Basmati aromat cu curcuma.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.