Frigarui teriyaki de pui

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Frigarui teriyaki de pui
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Teriyaki este o tehnica de gatit folosita in bucataria japoneza. Alimentele sunt gatite intr-o marinada dulce, pe baza de sos de soia. Traditional, alimentele sunt inmuiate sau unse cu marinada in timp ce sau inainte de a fi gatite.
stelute
Ingrediente : 750g piept de pui, fara piele, dezosat, taiat cuburi de 4 cm 1 ardei gras rosu, curatat de seminte si cotor, taiat bucati de 3-4 cm 2 cepe, taiate sferturi 12 rosii cherry 1/2 cana sos de soia 2 linguri zahar 1 lingurita ulei vegetal 1 lingurita ghimbir, tocat 1 catel usturoi tocat marunt
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : japoneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 55 minute
Indicatii :

Se infig in frigarui, alternativ, bucati de carne, sferturi de ceapa, rosii cherry si bucati de ardei gras. Se asaza frigaruile pe un platou adanc. Se incinge grill-ul cuptorului, sau gratarul.
Se combina sosul de soia, zaharul, uleiul, ghimbirul si usturoiul; se amesteca bine si se toarna peste frigarui. Se lasa frigaruile la marinat minim 30 de minute.
Se pastreaza marinata, iar frigaruile se asaza pe gratar (sau sub grill) si se frig cateva minute, intorcandu-le pe toate partile si ungandu-le din cand in cand cu marinata.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.