Friptura cu piper verde

Cautare:
SMS Fotbal
/ anexe
Friptura cu piper verde
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg carne de porc pentru friptura 1/4 ceasca cu faina 1/2 lingurita de sare 1 lingurita de boabe de piper verde 1 ceapa de marime medie 1 catel de usturoi, pisat 2 ardei grasi verzi, fara seminte, feliati 1 cutie (500g) tomate 1 cubulet de concentrat de supa de vita 1 lingura de sos soia 2 lingurite de sos Worcestershire piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: greu Cantitate : 4 portii Durata : 10 ore 30 minute
Indicatii :

Se taie carnea in fasii. Se combina faina cu sare si piper intr-o punga cu sistem de inchidere si se adauga fasiile de carne. Se agita foarte bine punga pentru ca fasiile de carne sa se acopere bine cu faina. Carnea se pune intr-o cratita impreuna cu ceapa, usturoiul si piperul verde. Se amesteca tomatele cu supa de vita, sosul de soia si sosul Worcestershire si se pun deasemenea in vas. Se acopera cratita, se face focul cat de mic se poate si se lasa circa 8-10 ore.
Daca doriti sa obtineti un sos mai gros, cu circa o ora inainte de terminare, se face flacara un pic mai mare si se adauga 3 linguri de faina si 3 linguri de unt sau apa.
Se serveste friptura cu cartofi.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.