Friptura cu sos de mustar

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Friptura cu sos de mustar
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 lingurite de ulei de floarea-soarelui 4 fripturi de vita (muschi), circa 800 g in total 150 g felii subtiri de bacon 2 cepe verzi, tocate 1 lingurita de mustar iute 1 lingura de brandy 125 ml smantana 1 lingura de patrunjel, tocat foarte marunt 1 lingurita de boabe de piper negru, zdrobite grosier 1 lingura de frunze de patrunjel, tocate grosier rosii gratinate, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : engleza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o ticaie mare. Se prajeste carnea pana ce este gatita dupa preferinta. Se scoa apoi din tigaie frupturile.

Se adauga in tigaie baconul si se prajeste pana ce se face crocant. Se scoate si se scurge pe prosoape de hartie. Se rupe apoi bucatele.

Se adauga in tigaie smantana, mustarul, brandy-ul, patrunjelul tocat marunt si piperul negru. Se amesteca la foc mediu, pana ce mixtura da in clocot.

Se toarna sosul peste fripturi si se presara cu patrunjel tocat grosier si cu bucatele de bacon, alaturi de legume gratinate.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.