Friptura de porc la gratar, aromata cu verdeturi

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Friptura de porc la gratar, aromata cu verdeturi
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 lingura rozmarin proaspat, tocat 2 lingurite frunze de cimbru proaspat 2 linguri patrunjel proaspat, tocat 3 catei de usturoi 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat 2 linguri ulei de masline 4 fripturi de porc, circa 800 g in total
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : antileza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se amesteca verdeturile cu usturoi, sare, piper si ulei. Se presara jumatate din mixtura, in mod uniform, pe o parte a fripturilor. Se asaza fripturile, pe partea presarata cu verdeturi, pe gratar (sau sub grill-ul cuptorului); se frig 8 minute. Se intorc si se condimenteaza cu restul de mixtura de verdeturi aromate; se frig alte 8 minute.
Se servesc cu salsa.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.