Frittata cu ceapa, branza si legume

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / legume si fructe
Frittata cu ceapa, branza si legume
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 linguri de ulei de masline 2 cepe rosii, circa 350 g in total, feliate subtire 2 catei de usturoi, pisati 2 dovlecei mici, circa 200 g, rasi 250 g ciupercute champignon, feliate subtire 1 lingura de fire de arpagic proaspete, tocate 2 linguri de frunze proaspete de busuioc, tocate marunt 1 lingurita de boabe de piper negru, macinate grosier 8 oua, batute 100 g branza mozzarella
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o cratita de 23 cm, neadeziva. Se gatesc ceapa si usturoiul amestecand, pana ce se inmoaie. Se incinge grill-ul cuptorului.
Se adauga dovleceii si ciupercile. Se gatesc, amestecand, pana ce legumele sunt fragede. Se adauga arpagic, busuioc si piper.
Se micsoreaza flacara si se adauga ouale. Se gateste omleta la foc mic, fara a amesteca, pana ce baza sa este usor rumenita, iar partea superioara este aproape inchegata. Se presara deasupra branza mozzarella.
Se pune cratita sub grill, pana ce partea sa superioara este facuta si rumenita.
Se scoate si se lasa sa stea 5 minute. Se taie felii si se serveste ca atare, sau alaturi de o salata verde.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.