Fructe de mare pane

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Fructe de mare pane
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g fructe de mare (fileu de peste, creveti decorticati, stridii, midii, scoici) 1/2 cana malai 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat 1/8 lingurita piper de Cayenne 1/8 lingurita boia iute sare ulei vegetal, pentru prajit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : creola Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se spala fructele de mare si se scurg; se usuca cu prosoape de hartie. Se tin separate, pe sortimente.
Se amesteca malaiul cu condimentele si cu sarea.
Se incinge ulei intr-o tigaie adanca. Se tavalesc fructele de mare prin mixtura de malai si se prajesc, cateva intr-o transa, pana se rumenesc, 2 minute pe fiecare parte. Se scot si se scurg de ulei pe prosoape de hartie.
Se servesc cu legume (broccoli, salata, rosii).


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.