Fursecuri cu ciocolata

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / fursecuri si piscoturi
Fursecuri cu ciocolata
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1/2 pachet unt 1 1/2 cana zahar tos 2 oua mari 1 lingurita extract de vanilie 2 1/4 cani faina 3/4 lingurita praf de copt 1 lingurita sare 350 g ciocolata amaruie, bucati
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: usor Cantitate : 30 fursecuri Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se pozitioneaza cele 2 rafturi pe mijocul cuptorului si se incalzeste acesta la 180 °C. Se captusesc doua tavi de copt cu hartie pergament.
Se topeste untul intr-o craticioara; se lasa sa se raceasca incet.
Se amesteca intr-un castron mare zaharul, untul si vanilia, pana se obtine o pasta omogena. Se adauga faina, praful de copt si sarea si se incorporeaza folosind o lingura de lemn. Apoi, se adauga bucatelele de ciocolata amaruie.
Se iau, folosind o lingura, mici portii de amestec si se asaza in formele pregatite; se lasa intre ele spatiu 5 cm pana la marginile formei. Se dau la cuptor formele pana ce fursecurile se rumenesc un pic (in mijloc trebuie sa ramane moi), cca. 12-16 minute, functie de cat de crocante se doresc.
Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.