Fursecuri cu coaja de nucsoara

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / fursecuri si piscoturi
Fursecuri cu coaja de nucsoara
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 cana zahar 1/2 cana unt la temperatura camerei 1 ou 1/4 cana lapte 1/2 lingurita de vanilie 2 1/4 cana faina 2 lingurite praf de copt 1/2 lingurita coaja de nucsoara macinata 1/2 lingurita sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 18 fursecuri Durata : 1 ore 30 minute
Indicatii :

Se amesteca untul cu zahar. Se adauga oul, laptele si vanilia; se bate bine amestecul.
Se adauga faina, praful de copt, coaja de nucsoara si sarea si se amesteca bine, pana rezulta o mixtura cremoasa. Se imparte aceasta mixtura in doua. Se acopera si se raceste 1 ora.
Pe o suprafata presarata cu faina se ruleaza fiecare jumatate de mixtura intr-o foaie de 4-5 mm grosime. Se taie aluatul cu forme de fursecuri.
Se coace la cuptor, pe o tava (fara a o unge cu ulei sau grasime!), 7-8 minute la 210 °C.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.