Gaina in oala de lut

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Gaina in oala de lut
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 pulpe mari de pui/gaina 1 portocala, sucul de la 1 lamaie, sucul de la sare piper negru, macinat 4-6 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingura de praf de achiote 1 lingurita de chimen 1 lingurita de oregano uscat 150 ml supa de gaina cateva frunze proaspete de oregano, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 4 ore 30 minute
Indicatii :

Pulpele de pui se asaza intr-un castron mare. Se amesteca toate ingredientele, in afara de supa de pui si se toarna peste pulpe. Acestea se lasa 2-3 ore sa se marineze. Pulpele se intorc de mai multe ori in marinada.
Se ia oala romana si se lasa la inmuiat 30 de minute, in apa.
Pulpele de pui, cu marinada si cu supa se pun in oala care se acopera si se pune in cuptorul rece. Se aprinde cuptorul si se potriveste la 200 °C.
Vasul roman se lasa o ora in cuptor.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.