Gamja jorim – Cartofi si ardei cu sos de soia

Cautare:
gustari / calde
Gamja jorim – Cartofi si ardei cu sos de soia
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
Este o reteta usoara si poate fi preparata ca mic dejun, gustare sau garnitura pentru o mancare pe baza de carne.
stelute
Ingrediente : 800 g cartofi curatati de coaja, taiati cubulete 2 ardei grasi verzi, curatat si taiat patratele 6 linguri de ulei 3 linguri de sos de soia 4 linguri de zahar 4 linguri de apa 1/2 lingurita de sare 1 lingurita de pasta iute kochuchang (optional) 2 linguri seminte de susan prajite
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : coreeana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 portii Durata : 0 ore 22 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga cartofii si se prajesc 5 minute.
Intre timp, se prepara sosul combinand intr-un castron sosul de soia, zaharul, apa, sarea si pasta iute; se amesteca pana ce se divolva zaharul.
Se adauga in wok ardeiul gras si se gateste la foc iute, alaturi de cartofi, 3 minute.
Se adauga sosul in wok, se micsoreaza flacara, se acopera cu un capac si se gatesc ingredientele 2-3 minute, pana ce cartofii sunt fragezi.
Se ia wok-ul de pe foc si se presara peste legume semintele de susan. Mancarea se poate servi fierbinte, la temperatura camerei sau chiar rece.

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.