Garides giuvetsaki - Creveti cu branza feta

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Garides giuvetsaki - Creveti cu branza feta
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg creveti 1/2 cana ulei de masline 1 cutie mica de rosii decojite, pasate 1/4 cana coniac 200 g branza feta 1/2 lingurita oregano 1/2 lingurita cimbru sare piper negru macinat fire de patrunjel, pentru ornat feliute de lamaie, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 5 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se fierb crevetii si se decorticheaza. Se pun intr-o cratita cu ulei, sare, piper, oregano si cimbru. Se prajesc 2-3 minute si se sting cu coniac. Se amesteca bine, se adauga rosiile si se gateste inca 5-6 minute.
Se adauga cea mai mare parte a branzei feta si se pune cratita in cuptor, la 180 °C, timp de 10-15 minute, pana ce branza se topeste. Se scoate din cuptor, se adauga restul bucatilor de branza, se orneaza cu patrunjel si feliute de lamaie si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.